Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / La història i l’arqueologia seran el fil conductor de la dotzena edició dels casals d’estiu ‘Cambrivacances’

La història i l’arqueologia seran el fil conductor de la dotzena edició dels casals d’estiu ‘Cambrivacances’

Destaquen els jocs i activitats esportives en medi aquàtic, les sortides a la platja, els cursos de natació i vela lleugera i les estades nàutiques. Els inscrits també tindran l’oportunitat d’ampliar i reforçar els coneixements d’anglès de manera lúdica. El proper 23 de maig s’obren les inscripcions al Palau Municipal d’Esports i a partir del 6 de juny es podran fer també online.
Data de publicació: 17/05/2017
Temàtica: Alcaldia, Destacat, Esports

L'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el regidor d’Esports, Benestar Social, Salut i Drets Cívics, Josep Maria Vallès, han presentat avui les activitats d’estiu de lleure i esports per a infants i joves organitzades pel Departament d’Esports.

Les Cambrivacances tornen per dotzena edició amb la història i l’arqueologia com a fil conductor. Els participants exploraran l’època dels dinosaures, l’homo sàpiens o els romans a través del joc i l’esport. A més, els nens i nenes de 3 a 8 anys faran una hora diària d’activitats en anglès perquè es familiaritzin i s’ho passin bé aprenent la llengua i els de 6 a 12 anys es podran inscriure al programa Summer Cambri  íntegrament en anglès. L’objectiu és que els infants i joves es diverteixin sense perdre de vista la vessant educativa i formativa.

L’alcaldessa de Cambrils ha destacat les activitats relacionades amb el mar i els esports nàutics que diferencien l’oferta de Cambrils. “És important fomentar el coneixement i aprofitar el gran potencial del mar”, ha afirmat.

Per la seva banda, el regidor Josep Maria Vallès ha explicat que el Departament d’Ensenyament ha previst beques pels nens i nenes que més ho necessiten a través del Centre Obert i ha detallat les diferents activitats que s’ofereixen en aquesta dotzena edició.

Les inscripcions es faran a partir del dimarts 23 de maig al Palau Municipal d'Esports per les activitats de 3 a 14 anys, i a partir del 26 de maig per als cursos de natació, vela, i estades nàutiques. A més enguany, com a novetat, les inscripcions es podran fer via web a partir del 6 de juny.  Es pot consultar tota la informació a la guia d’activitats d’estiu.

També cal destacar l’organització de campus d’estiu per part de les entitats esportives locals. Els interessats poden contactar directament amb els clubs de bàsquet, futbol, futbol sala, handbol, patinatge, hoquei, tennis taula i bàdminton.

ACTIVITATS I PREUS DEL PROGRAMA CAMBRIVACANCES

ACTIVITATS PROGRAMADES de 9 a 13h, programació setmanal:

 • CAMBRI VACANCES: Infants de 3 a 5 anys i de 6 a 8 anys amb tallers, jocs i activitats esportives en medi aquàtic i terrestre amb l’objectiu de potenciar al nen des d’un punt de vista integral i lúdic sense perdre de vista la vessant educativa i formativa. Diàriament els nens/es en les diferents activitats i tallers faran ANGLÈS per ampliar el seu coneixement i reforçar, tot jugant, per tal d’ampliar la seva formació multilingüe.

 

 • VACANCES MULTIESPORTIVES: per joves de 9 a 14 anys, on realitzen diferents activitats esportives: esports i jocs individuals, per equips, sortides... Es realitzaran en diferents dependències i/o espais esportius de Cambrils: pista atletisme, Palau d’esports, Platja Regueral, Pista Atletisme.

Com a novetat, setmanalment realitzarem una activitat estrella: dònut- banana, caiac, pàdel surf, pàdel platja, inflables, jump lamp, extreme park...!

 • SORTIDES A LA PLATJA: pels més aventures de 9 a 14 anys. Sortides amb bicicleta on viuràs EXPERIÈNCIES NOVES i gaudiràs d’un entorn privilegiat i únic.

Jocs per equips. Curses. Jocs de col·laboració i multi aventura. Activitats esportives

Com a novetat, setmanalment realitzarem una activitat estrella: dònut- banana, caiac, pàdel surf, pàdel platja, inflables, jump lamp, parc aquàtic...!

El preu de l’activitat del Cambri, Vacances Poliesportives i Sortides a la Platja és de:

1 setmana

1 quinzena

4 setmanes

8 setmanes

10 setmanes

Assegurança obligatòria

36,00€

67,00€

130,00€

255,00€

315,00€

5,00€

 • Summer Cambri, per a nens i nenes de 6 a 12 anys. Tallers, activitats lúdiques, sortides programades... TOT EN ANGLÈS.

Aquesta activitat és per setmanes de 9 a 13h i està desenvolupada per professors titulats en llengua anglesa. El preu és de 75,00€/setmana

Com cada any també tindrem el SERVEI DE GUARDERIA i el SERVEI DE MENJADOR

Servei de guarderia de 8 a 9 h al Palau Municipal d’Esports .

El preu de la Guarderia serà de 10,50€ per setmana i de 3€ per dia (només si hi ha servei en funcionament).

Servei de menjador de 13 a 15h

El preu del Menjador serà de 32,75€ per setmana i de 6,80€ per dia (caldrà avisar abans de les 9:30h)

ACTIVITATS A L’AIGUA

 • CURSOS DE NATACIÓ per nadons, petits, d’iniciació i nivell avançat
 • CURSOS DE VELA LLEUGERA
 • ESTADES NÀUTIQUES, per practicar vela, caiac, windsurf, paddle-surf...
 • WINDSURF

ACTIVITATS OBERTES:

 • Dinamització esportiva a la platja del Regueral de dilluns a diumenge
 • Gimnàstica per la Gent Gran
 • Escacs a la Fresca, de dilluns a divendres, a partir de les 18h, al parc del Pescador.

ESDEVENIMENTS ESPORTIUS:

Comparteix
arxivat sota:
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet