Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / La Biblioteca de Cambrils parlarà en anglès aquest gener

La Biblioteca de Cambrils parlarà en anglès aquest gener

Els alumnes de la Universitat Rovira i Virgili oferiran quatre sessions de contes els dies 3, 10, 13 i 24
Data de publicació: 27/12/2017
Temàtica: Cultura, Destacat

La Biblioteca de Cambrils començarà el 2018 parlant en anglès. Entre les activitats programades pel gener destaquen les quatre sessions de l’hora del conte “Storytelling” a càrrec dels i les alumnes del grau d'educació infantil i primària de la Universitat Rovira i Virgili.

Les sessions, dirigides a infants de diferents franges d’edat entre els 6 i els 9 anys, es portaran a terme a la biblioteca els dimecres 3 i 10 de gener a les 18 hores, el dissabte 13 de gener a les 11:30 hores i el dimecres 24 de gener a les 18 hores.

I seguint amb els contes, però en català, el 12 de gener a les 18 hores la bibliotecària Rosana Andreu oferirà un nova sessió del cicle “Qui vol un conte?” per a nens i nenes a partir de 5 anys.

D’altra banda, entre les activitats per a inscrits destaca la sessió del Club de Lectura adult del 29 de gener, que comptarà amb el professor Xavier Ferré per parlar de la novel·la Acte de violència, de Manuel de Pedrolo, gràcies ala col·laboració de l'Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils.

La biblioteca tancarà els dies 1 i 6 de gener i obrirà en horari especial de 9 a 14:30 hores el dia 5 de gener.

 

PROGRAMA D’ACTIVITATS DE LA BIBLIOTECA DEL GENER

 

Storytelling, contes en anglès

Sessió de contes a càrrec d’alumnes de la Universitat Rovira i Virgili

Dimecres 3 de gener a les 18 h, a la biblioteca municipal, Storytelling hora del conte en anglès a càrrec d’alumnes del grau d'educació infantil i primària de la Universitat Rovira i Virgili. Per a infants de 7 a 9 anys.

 

Storytelling, contes en anglès

Sessió de contes a càrrec d’alumnes de la Universitat Rovira i Virgili

Dimecres 10 de gener a les 18 h, a la biblioteca municipal, Storytelling hora del conte en anglès a càrrec d’alumnes del grau d'educació infantil i primària de la Universitat Rovira i Virgili. Per a infants de 7 a 8 anys.

 

Qui vol un conte?

Hora del conte per a infants a partir de 5 anys

Divendres 12 de gener a les 18 h, a la biblioteca municipal, hora del conte amb Rosana Andreu que farà una nova sessió del cicle Qui vol un conte? per a nens i nenes a partir de 5 anys.

 

Storytelling, contes en anglès

Sessió de contes a càrrec d’alumnes de la Universitat Rovira i Virgili

Dissabte 13 de gener a les 11.30 h, a la biblioteca municipal, Storytelling hora del conte en anglès a càrrec d’alumnes del grau d'educació infantil i primària de la Universitat Rovira i Virgili. Per a infants de 6 a 8 anys.

 

Storytelling, contes en anglès

Sessió de contes a càrrec d’alumnes de la Universitat Rovira i Virgili

Dimecres 24 de gener a les 18 h, a la biblioteca municipal, Storytelling hora del conte en anglès a càrrec d’alumnes del grau d'educació infantil i primària de la Universitat Rovira i Virgili.

 

Activitats per a inscrits:

Club de lectura fàcil

Trobada setmanal del club de lectura fàcil per a parlar sobre la lectura escollida

Dilluns 8, 15, 22 i 29 de gener a les 17 h, a la biblioteca municipal, sessió dedicada a llegir i a comentar Tres històries de neguit, de Baltasar Porcel, amb la coordinació de Pilar Febas.

Per a inscrits al club.

 

Llegim+

Sessions setmanals que afavoreixen i acompanyen el procés d'aprenentatge lector millorant la dicció

Dimarts 9, 16, 23 i 30 de gener de 17.30 a 18.15 h, a la biblioteca municipal, taller per a alumnes de 3r de primària en el que els nens i nenes llegeixen en veu alta, per torns. Es llegeixen llibres i es treballa la dicció, l’entonació i la comprensió lectora.

Per assistir-hi caldrà inscriure's prèviament.

 

Club de lectura infantil

Trobada mensual del club de lectura infantil per a comentar la lectura escollida

Divendres 26 de gener a les 18 h, a la biblioteca municipal, trobada per a comentar el llibre El Bernat Barroer i el Nadal, de Francesca Simon, amb la coordinació de Rosana Andreu.

Activitat per a inscrits.

 

Club de lectura juvenil

Trobada mensual del club de lectura juvenil per a comentar la lectura escollida

Divendres 26 de gener a les 19 h, a la biblioteca municipal, trobada per a comentar el llibre L'extraordinari enginy parlant del professor Palermo, de Jordi Sierra i Fabra, amb la coordinació d’Eva Ferré.

Activitat per a inscrits.

 

Club de lectura adult

Trobada per comentar la novel·la Acte de violència

Dilluns 29 de gener a les 19 h, a la biblioteca municipal, sessió del club de lectura adult que comptarà amb el Dr. Xavier Ferré Trill, professor del Departament de Pedagogia a la URV, per parlar de la novel·la Acte de violència, de Manuel de Pedrolo. Amb la col·laboració de l'Antena del Coneixement del Campus Extens de la URV a Cambrils.

Activitat per a inscrits.

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet