Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’OMIC ofereix una xerrada sobre els drets de consumidor al Casal de la Gent Gran de Cambrils

L’OMIC ofereix una xerrada sobre els drets de consumidor al Casal de la Gent Gran de Cambrils

La sessió adreçada a les persones grans es portarà a terme aquest divendres 13 d’abril a les 11:30 hores. L’activitat s’emmarca en les campanyes preventives de sensibilització i formació.
Data de publicació: 11/04/2018
Temàtica: Destacat, Participació

L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) de Cambrils oferirà una xerrada sobre els drets del consumidor el proper divendres a les 11:30 hores al Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils. L’activitat s’emmarca en les campanyes preventives que s’aniran fent al llarg de l’any per sensibilitzar i formar els consumidors, tal com es va anunciar en la celebració del Dia internacional del consumidor.

Durant la xerrada de divendres, adreçada especialment a les persones grans, es donaran consells i recomanacions molt útils i els assistents podran preguntar tot el que vulguin. Entre altres, es respondran dubtes recurrents com perquè cal guardar i durant quan de temps els tiquets de compra i les factures, quines garanties tenim amb la compra d’un producte o amb la reparació d’electrodomèstics, i què cal fer si un comercial ens proposa millorar els condicions per canviar de companyia.

La regidoria de Participació Ciutadana Ana López, ha afirmat que “les activitats i campanyes d’informació i sensibilització sobre els temes de consum són necessàries per la seva capacitat de prevenció, i a més serveixen de conscienciació i aprenentatge consumerista”. “Tenen una component educativa en les formes i motivacions del consum que creiem que cal facilitar des de l’OMIC, ja que volem fomentar un consum crític i conscient”, ha explicat la regidora.

Per la seva banda la tècnica de gestió de l’OMIC, Sylvia León, ha afirmat que “tenir dret a productes i serveis de qualitat, a ser informats, escoltats i protegits, o a ser compensat si es pateix alguna vulneració, són qüestions essencials que cal posar en valor i tenir-ne la garantia”. La tècnica atén els dimarts a la Torre del Llimó, amb cita prèvia trucant al 977794579 o per mail a omic@cambrils.org.

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet