Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) programa els seus concerts de final de curs 2015-2016

L’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC) programa els seus concerts de final de curs 2015-2016

Els concerts serviran per mostrar a pares, mares i familiars el repertori treballat durant el curs acadèmic
Data de publicació: 19/05/2016
Temàtica: Destacat, Ensenyament

Arriben els concerts de fi de curs de l’Escola Municipal de Música de Cambrils (EMMC). Concretament, dimecres 25 de maig tindrà lloc el concert a càrrec dels grups de vent de l’EMMC. Serà  ales 18:30 hores a la Cripta de l’Ermita de la Verge del Camí. Els grups participants seran: El grup de vent Bufa-Band (alumnes de nivell inicial) dirigit per Anna Amigó; el grup de vent Staccato (alumnes de nivell elemental) dirigits per Carles Herruz; i el grup de vent Crescendo (alumnes de nivell mitjà) dirigits per Dídac Arcas.

I l’endemà, el dijous 26 de maig, també a les 18:30 hores però en aquest cas a la Parròquia de Sant Pere (Cambrils-Port) tindrà lloc el concert de fi de curs de les corals de l’EMMC. Els cors participants seran el Cor Petits Cantors (alumnes de nivell inicial) dirigit per Maria del Mar González, el Cor Kodaly (alumnes de nivell elemental) i els Cors Vivace i Adagio (alumnes de nivell mitjà estan dirigits per Reyes Gil.

Previ al concert, a les 17:30 hores tindran lloc els assajos dels cors Vivace i Adagio, mentre que a les 18 hores tindrà lloc l’assaig dels cors Petits Cantors i Kodaly.

Els concerts serviran per mostrar a pares/mares i familiars el repertori treballat durant el curs acadèmic.

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet