Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’Arxiu Municipal i el Museu d’Història de Cambrils recuperen l’exposició "Arran del mar: esguards d’ahir" en versió virtual

L’Arxiu Municipal i el Museu d’Història de Cambrils recuperen l’exposició "Arran del mar: esguards d’ahir" en versió virtual

La mostra, produïda el 2004, es publica a partir d’aquest divendres amb motiu de la festa de la Mare de Déu del Carme. Les fotografies mostren aspectes de la vida quotidiana a l’entorn del port de Cambrils des de començaments de segle fins el 1975.
Data de publicació: 11/07/2013
Temàtica: Cultura

Cartell de la mostra produïda el 2004

La mostra, produïda el 2004, es publica a partir d’aquest divendres amb motiu de la festa de la Mare de Déu del Carme

Les fotografies mostren aspectes de la vida quotidiana a l’entorn del port de Cambrils des de començaments de segle fins el 1975

L’Arxiu Municipal de Cambrils i el Museu d’Història de Cambrils publicaran demà divendres la versió virtual de l’exposició Arran de mar: esguards d’ahir, que van produir l’any 2004. La mostra torna a veure la llum, aquesta vegada en format digital, amb motiu de la festa de la Mare de Déu del Carme.

Les fotografies d’aquesta exposició mostren aspectes de la vida quotidiana a l’entorn del port de Cambrils des de començaments del segle XX fins aproximadament 1975. La mirada dels diferents fotògrafs hi va recollir tant l’evolució de l‘entorn com el treball i la vida de les persones.

Les imatges procedeixen dels fons de l’Arxiu Municipal de Cambrils i del Museu d’Història de Cambrils i han estat cedides per particulars.

L’exposició Arran de mar, esguards d’ahir es va poder visitar a la Torre del Port de Cambrils l’estiu de 2004. Ara, la publicació d’aquesta versió virtual permet recuperar-la i fer-ne una difusió més àmplia.

D’aquesta manera, Arran de mar, esguards d’ahir se suma a les exposicions virtuals recentment publicades per l’Arxiu Municipal de Cambrils, dins de la seva línia de divulgació consistent a convertir les activitats realitzades en recursos accessibles a través de la web www.cambrils.cat/arxiu.

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet