Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’alumnat de 5è de primària rebrà el conte il·lustrat sobre la història de Cambrils “El quadern de l’avi”

L’alumnat de 5è de primària rebrà el conte il·lustrat sobre la història de Cambrils “El quadern de l’avi”

El departament de Cultura de l’Ajuntament repartirà els exemplars durant el mes d’abril en el marc del programa “Dies de Llibres”. Els autors d’aquesta obra de divulgació són l’historiador cambrilenc Ignasi Martí i la il·lustradora Laia Ferraté.
Data de publicació: 10/04/2018
Temàtica: Cultura, Destacat

El departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils donarà un exemplar  del conte “El quadern de l’avi. Petita història il·lustrada de Cambrils” a l’alumnat de 5è de primària dels centres educatius del municipi. La iniciativa, que es porta a terme per segon curs consecutiu, s’emmarca en el programa “Dies de Llibres” organitzat al voltant de la Diada de Sant Jordi.

L’objectiu és que els alumnes  tinguin un accés directe a la història de la seva vila i s’hi apropin d’una manera més lúdica i divertida. El llibre  és una eina de divulgació de la història del municipi pensada per al públic infantil, amb la intenció alhora de fomentar la identitat cambrilenca i conscienciar sobre el patrimoni col·lectiu.

L’historiador cambrilenc Ignasi Martí i la il·lustradora Laia Ferraté  són els autors d’aquest conte, que es va impulsar l’any 2016 des de la l’Associació Revista Cambrils amb el suport del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils.

La protagonista de la història és la Camí, una nena cambrilenca de deu anys que es trasllada al pis dels avis al Barri Antic de Cambrils, on troba un quadern amb un recull inacabat de diferents episodis de la història de Cambrils.

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet