Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’Ajuntament de Cambrils valora positivament l’ampliació del servei gratuït de declaració de la renda 2017

L’Ajuntament de Cambrils valora positivament l’ampliació del servei gratuït de declaració de la renda 2017

S’han realitzat rendes des del 10 de maig fins el 28 de juny en col·laboració amb l’Agència Tributària
Data de publicació: 05/07/2018
Temàtica: Destacat, Hisenda

El regidor d’Hisenda, Jaume Gila, ha valorat molt positivament l’ampliació del servei gratuït de declaració de la renda 2017 ofert per l’Ajuntament de Cambrils, en col·laboració amb l’Agència Tributària.

El regidor ha explicat que el servei que s’oferia fins ara era insuficient per arribar totes les persones interessades en fer la declaració a la renda a l’Ajuntament de Cambrils i que per això van decidir ampliar-lo, duplicant mitjans personals i espais d’atenció.

El nombre de declaracions presentades ha estat de gairebé 800, 288 més que l’any anterior. D’aquesta manera, es corrobora que calia ampliar el servei per tal d’evitar desplaçaments innecessaris fora del municipi als cambrilencs i cambrilenques.

Així doncs, enguany tots els cambrilencs i cambrilenques que han volgut han pogut fer la declaració de la renda o confirmar l’esborrany presencialment a l’Ajuntament, on han rebut l’assistència i la informació per a presentar la declaració.

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet