Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’Ajuntament de Cambrils signa un conveni amb Solcam per a la realització d’auditories energètiques solidàries

L’Ajuntament de Cambrils signa un conveni amb Solcam per a la realització d’auditories energètiques solidàries

L’empresa oferirà gratuïtament aquest servei a persones en situació de pobresa energètica
Data de publicació: 19/06/2017
Temàtica: Alcaldia, Benestar social, Destacat

L’Ajuntament de Cambrils i l’empresa Solcam Energia han signat avui un conveni per a la realització d’auditories energètiques gratuïtes per a persones en situació de pobresa energètica. En acabar, l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor de Benestar Social, Josep Maria Vallès, i  el responsable de Solcam Energia, Marc Segura, han explicat els detalls d’aquest acord.

El conveni regula la col·laboració entre l’Ajuntament i Solcam per oferir aquest servei a famílies proposades des del Departament de Serveis Socials. Per cada auditoria energètica comercialitzada per SolCam a un client, l’empresa n’oferirà una altra de gratuïta a l’Ajuntament de Cambrils que s’adreçarà a les llars en situació de pobresa energètica.

Aquestes auditories són estudis dels estalvis potencials que es poden produir, identificant, tractant i supervisant els subministres energètics, els elements consumidors d’energia i l’ús que es fa de l’energia transformada. L’estudi es completa amb recomanacions i indicacions per a aconseguir un estalvi energètic i econòmic. D’aquesta manera, l’empresa facilitarà a les famílies beneficiàries uns coneixements per reduir les factures, els hàbits energètics i millorar l’eficiència energètica dels seus habitatges, ja  que amb petits canvis es pot aconseguir un bon estalvi.

Aquest conveni dóna resposta a una acció que està vinculada a dos plans de l’Ajuntament de Cambrils. Per una banda, al Pla d’Inclusió i Cohesió Social i, per l’altra, al Pla d’Acció d’Estalvi Energètic de Cambrils, aprovat en plenari el 28 de juny de l’any passat.

Solcam és una empresa amb més de 10 anys d’experiència en els camp de les energies renovables, que es compromet amb l’entorn aplicant i donant a conèixer les alternatives sostenibles.

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet