Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’Ajuntament de Cambrils ofereix beques per realitzar estades solidàries a joves cooperants del municipi

L’Ajuntament de Cambrils ofereix beques per realitzar estades solidàries a joves cooperants del municipi

Els interessants poden presentar sol·licituds fins el dia 31 de maig L’objectiu és promoure la implicació dels joves en projectes de cooperació a països empobrits realitzats per ONGD amb vincles a Cambrils
Data de publicació: 14/05/2018

La regidoria de Promoció Econòmica, Participació Ciutadana, Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Cambrils ha obert una convocatòria de beques per animar i promoure la implicació dels joves cambrilencs en la realització d’estades solidàries a països empobrits per a desenvolupar projectes de cooperació al desenvolupament que estiguin duent a terme  les ONGD implicades a Cambrils.

 

Els objectius de la convocatòria són facilitar, transmetre i educar els joves en valors solidaris, promocionar la figura del jove cooperant a Cambrils i donar suport a les ONGD en la realització dels seus projectes de cooperació o campanyes de sensibilització amb la incorporació de persones joves motivades.

 

Poden optar a la beca els joves a partir de 18 anys empadronats a Cambrils o amb vincles al municipi. El termini de presentació de sol·licituds acaba el 31 de maig. Els interessats han d’anar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament (plaça de l’Ajuntament, 4) amb la instància, una carta de motivació i una carta explicant el projecte a desenvolupar i les propostes d’accions de sensibilització a fer a la tornada. Entre altres criteris, també es valoraran els vincles relacionals amb teixit associatiu del municipi i que hagi establert contacte amb alguna ONGD del consell municipal de cooperació Cambrils Ciutat Solidària i aporti una carta de compromís i acceptació amb l’organització.

 

El pressupost destinat a les beques és de 2.000 euros, que es repartiran en funció del nombre de peticions presentades.

 

Us podeu descarregar les bases completes clicant aquí.

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet