Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’Ajuntament de Cambrils incorpora la mirada de gènere a la commemoració dels dies significatius

L’Ajuntament de Cambrils incorpora la mirada de gènere a la commemoració dels dies significatius

La campanya gràfica està integrada per sis cartells dedicats a diferents celebracions que reforcen els valors de la igualtat . La propera il·lustració serà la del dia contra l’homofòbia, lesbofòbia i transfòbia
Data de publicació: 16/05/2018
Temàtica: Igualtat

L’Ajuntament de Cambrils, a través de l’àrea de polítiques d’igualtat, ha iniciat aquest any una campanya gràfica de promoció de la igualtat de gènere en el marc de la commemoració de dies socialment significatius.

 

La campanya consisteix en una cartellera específica per les celebracions del dia del pare, la diada de St. Jordi, el dia de la mare, el dia contra l’homofòbia,  lesbofòbia i transfòbia, el dia de l’orgull LGBTI i la diada dels Reis mags.

 

Es pretenen reforçar els valors de la igualtat de gènere i es persegueix l’objectiu de promoure i reforçar les noves masculinitats i la coresponsabilitat; l’apoderament i la independència econòmica de les dones; la llibertat d’orientació sexual, identitat i expressió de gènere; el trencament de rols i estereotips sexistes i el valor de les tasques domèstiques i reproductives.

 

Aquesta acció se suma a la campanya del pòster-calendari “10 idees per al 2018” distribuït a l’alumnat i professorat de les escoles bressol, als centres d’educació primària i a la ciutadania per tal de reforçar les idees clau per a la socialització en la igualtat de gènere.

 

Ambdues campanyes tindran continuïtat en propers anys amb l’objectiu de fomentar l’avenç social envers la igualtat real de tracte i d’oportunitats de les dones i els homes.

 

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet