Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’Ajuntament de Cambrils rep la distinció “Ciudad de la Ciencia y la Innovación”

L’Ajuntament de Cambrils rep la distinció “Ciudad de la Ciencia y la Innovación”

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, va recollir el premi ahir en un acte a Madrid
Data de publicació: 22/06/2017
Temàtica: Alcaldia, Smartcity

Cambrils és un dels sis nous ajuntaments que ahir es van incorporar a la Red Innpulso, després de rebre la distinció “Ciudad de Ciencia y la Innovación” de la Secretaria General d’Estat de d’Investigació, Desenvolupament i Innovació. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, va recollir el premi ahir en un acte celebrat a Móstoles (Madrid), on la Red Innpulso acabava de celebrar la seva reunió plenària.

L’Ajuntament de Cambrils ha estat reconegut per potenciar projectes d’innovació, en la categoria de ciutats d’entre 20.001 a 100.000 habitants, juntament amb Esplugues de Llobregat, Gavà, Segovia i Villena. A més, la Secretaria també ha distingit l’Ajuntament de Granada en la categoria de ciutats de més de 100.000 habitants.  Amb aquestes noves distincions ja són 68 els municipis que formen la Red Innpulso.

La Red Innpulso

La Red Innpulso és una plataforma estratègica per potenciar la innovació en las ciutats. Des del 2010 agrupa als ajuntaments distingits en la xarxa, un fòrum de contacte permanent per compartir recursos i informació i que té per objectiu definir les polítiques locals innovadores i potenciar els projectes d’innovació en entitats locals.

Entre els avantatges de pertànyer a aqueta xarxa hi ha el d’aprofitar els projectes col·laboratius entre municipis, la priorització per a la ubicació d’instal·lacions científiques i tecnològiques o la preferència per a la celebració de congressos, seminaris i altres esdeveniments.

Comparteix
arxivat sota:
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet