Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L’Ajuntament de Cambrils beca dos joves per la gravació d’un curtmetratge de crítica social

L’Ajuntament de Cambrils beca dos joves per la gravació d’un curtmetratge de crítica social

Els estudiants de cinema i fotografia Daniel Bernús i Pablo Perales treballen en el projecte Ataraxia des de fa més d’un any
Data de publicació: 12/02/2018
Temàtica: Destacat, Joventut

Dos estudiants de fotografia i cinema han rebut una beca del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Cambrils per gravar un curtmetratge de crítica social. Són dos dels joves emprenedors i creatius a qui Joventut dóna suport a través de les beques a grups de joves  no formals i les subvencions a entitats a juvenils.

Daniel Bernús i Pablo Perales, de 18 anys, fa més d’un any que treballen en el projecte Ataraxia. La seva intenció és transmetre als espectadors i espectadores missatges relacionats amb problemàtiques com el consum de drogues o la violència de gènere.

“Vivim envoltats de coses que ens pertorben, desitjos innecessaris, plaers purament banals, etc”, afirmen els creadors, que expliquen que mitjançant el significat que transmet la paraula Ataraxia volen que “l'espectador o espectadora canviï de punt de vista sobre allò que ens pertorba i allò que no”.

A través de la música i la dansa, aquest curtmetratge ens endinsarà en un ambient hostil i desconegut, on els actors i actrius lluitaran per seguir endavant amb les seves vides i prendre consciència dels seus actes.

Les tècniques que aquests joves estan duent a terme són innovadores, creatives i criden l’atenció, absorbint al públic en un viatge cinematogràfic que no deixarà indiferent a ningú.

El curtmetratge Ataraxia té previst la seva estrena als voltants de la primavera, i està destinat al públic adult, sense oblidar als i les joves ja que, segons els seus creadors, “en aquesta edat som molt susceptibles i ens movem molt per impulsos que moltes vegades només ens porten a prendre decisions errònies”.

L’Ajuntament de Cambrils beca dos joves per la gravació d’un curtmetratge de crítica social


Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet