Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L'alcaldessa de Cambrils pronuncia la conferència "Impulsem Cambrils, pas a pas"

L'alcaldessa de Cambrils pronuncia la conferència "Impulsem Cambrils, pas a pas"

L'acte organitzat per la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes ha servit per passar comptes amb la ciutadania sobre la feina feta i explicar els projectes que s'estan impulsant des del govern
Data de publicació: 15/03/2017
Temàtica: Alcaldia, Destacat

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, ha pronunciat avui la conferència "Impulsem Cambrils, pas a pas" a la sala d'actes del Centre Cultural. L'acte s'emmarca dins del cicle de compareixenes dels principals alcaldes de Camp de Tarragona que cada any organitza la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

Mendoza ha passat comptes amb la ciutadania sobre la feina feta durant aquest primer any i mig de mandat i ha explicat les accions i projectes que s’estan impulsant des del govern. En primer lloc, Mendoza ha fet un repàs a la radiografia de la situació que va fer a la conferència de l’any passat per explicar els avenços que s’han fet en grans temes pendents com la reducció de l’endeutament pressupostari de 43 a 33 milions d’euros; l’obertura de la Torre del Llimó; l’adjudicació de les obres de reconversió de l’antiga carretera N340 en l’avinguda Baix Camp, o les accions i estratègies per reactivar l’economia local.

L’alcaldessa també ha parlat de l’aposta per un govern obert i transparent i la gestió compartida i de la importància d’impulsar accions en àmbits essencials com l’educació, la prevenció, la promoció de la salut i els serveis socials. Posteriorment, ha contestat les preguntes dels periodistes en una entrevista conduïda per Esteve Giralt, membre de la junta de la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes.

Podeu llegir la conferència completa clicant aquí.

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet