Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L'Ajuntament de Cambrils ofereix un curs formatiu sobre com portar els comptes d'una associació

L'Ajuntament de Cambrils ofereix un curs formatiu sobre com portar els comptes d'una associació

Les sessions, dirigides especialment a entitats de dones, es portaran a terme al Centre Cívic les Basses els propers dies 26 i 29 de setembre
Data de publicació: 22/09/2016
Temàtica: Destacat, Igualtat, Relacions cíviques

L’Ajuntament de Cambrils ha organitzat un curs de dos dies sobre nocions bàsiques de gestió econòmica i fiscal de les entitats que programen activitats i tallers. Les classes es dirigeixen especialment a associacions de dones, però estan obertes a membres d’altres entitats que es vulguin formar en aquest àmbit.

Les sessions es portaran a terme els propers dies 26 i 29 de setembre al Centre Cívic les Basses i aniran a càrrec de la consultora de causes Irene Borràs, experta en el tercer sector. Les persones interessades poden inscriure’s de forma gratuïta a la recepció del centre cívic o enviant mail a participacio@cambrils.cat.

La primera sessió, el proper dilluns, durarà dues hores, de 11 a 13 hores, i tractarà temes com les normatives fiscals, l’emissió de factures per a les activitats que es cobren, la contractació de persones, el control d’entrades i sortides de diners, la liquidació del pressupost, els impostos. La segona sessió, el dijous, es realitzarà de 10 a 13 hores i servirà per atendre els dubtes individuals i poder oferir així un assessorament més personalitzat a les entitats  participants.

El curs, organitzat pels Departaments de Participació Ciutadana i Polítiques d’Igualtat, s’emmarca en el pla de formació que impulsa l’Ajuntament per donar suport a l’associacionisme i enfortir el teixit. Les sessions es dissenyen a mida per enfortir el teixit associatiu de Cambrils, tenint en compte les seves necessitats actuals, inquietuds i reptes.

Anteriorment, l’Ajuntament ja ha organitzat cursos per donar resposta a temes com l’estratègia a llarg termini, la comunicació interna i externa, i les diferents maneres de captar fons. En aquesta mateixa línia, fa quasi dues setmanes es va celebrar la 9 Mostra d’Entitats, que s’ha consolidat com un gran aparador on les associacions donen a conèixer els seus projectes.

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet