Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / L'Ajuntament de Cambrils mostra el seu malestar per la zona blava que ha implantat Vinyols a la Fontcoberta

L'Ajuntament de Cambrils mostra el seu malestar per la zona blava que ha implantat Vinyols a la Fontcoberta

Les places de pagament estan situades al límit amb el terme municipal de Cambrils, en una àrea amb poca concentració comercial i d’habitatges. El consistori cambrilenc assegura que la regulació de l’estacionament no respon a una demanda de rotació.
Data de publicació: 25/06/2018
Temàtica: Destacat, Espai Públic, Mobilitat

L’Ajuntament de Cambrils ha mostrat el seu malestar per la zona de la zona blava que ha posat en marxa l’Ajuntament de Vinyols i els Arcs al barri de la Fontcoberta, al límit amb el terme municipal de Cambrils i molt propera a serveis municipals, sanitaris i d’ensenyament.

El consistori cambrilenc assegura que la regulació d’estacionament no respon a una demanda de rotació, ja que no es tracta d’una àrea amb densitat de població i habitatges, concentració comercial o l’afluència turística intensa.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Cambrils ha enviat una carta al de Vinyols per demanar un estudi i replantejament de la decisió i buscar la millor solució pels interessos comuns d’ambdós municipis, donada la configuració dels termes en aquesta zona.

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet