Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Encarxofa’t a Cambrils rep el premi a la millor iniciativa gastronòmica de l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona

Encarxofa’t a Cambrils rep el premi a la millor iniciativa gastronòmica de l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona

La regidora de Turisme va recollir el guardó especial Anton Pont i Amenós en l’acte de lliurament celebrat ahir a la nit. També van ser becades dues alumnes de l’Escola d’Hoteleria i va quedar finalista l’escamarlà de Cambrils.
Data de publicació: 19/05/2017
Temàtica: Destacat, Promoció econòmica, Turisme

La regidora de Turisme de Cambrils, Mercè Dalmau, va recollir ahir a la nit el premi especial Anton Pont i Amenós a la millor iniciativa gastronòmica per les  jornades Encarxofa’t a Cambrils, que aquest març han arribat a la cinquena edició amb la participació de 38 restaurants.

El guardó, atorgat per l’Acadèmia de la Gastronomia de Tarragona, és un reconeixement a l’aposta de Cambrils per l’impuls d’un calendari gastronòmic que suma esforços del sector públic i privat. L’objectiu és posar en valor els productes de temporada i de quilòmetre zero com la carxofa, un dels conreus tradicionals dels productors de la cooperativa, al mateix temps que es promociona la gastronomia i el territori.

A més, dues alumnes de l’Escola d’Hoteleria de Cambrils han estat becades i l’escamarlà de Cambrils va quedar finalista.

Aquesta és la quarta edició dels premis de l’Acadèmia de Gastronomia de Tarragona, assessorada pel comitè d'experts, que cada any atorga distincions per reconèixer la tasca desenvolupada pels restaurants, cellers i professionals del món de la gastronomia.

 

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet