Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Cambrils serà la pista de ball de la D.O. WORLD DANCESPORT

Cambrils serà la pista de ball de la D.O. WORLD DANCESPORT

Per 6è any consecutiu la població serà la seu d'aquest campionat durant la Setmana Santa (del 13 al 16 d'abril)
Data de publicació: 05/04/2017
Temàtica: Alcaldia, Destacat, Esports, Turisme

L'onzena edició del D.O. WORLD DANCESPORT 2017, amb el patrocini institucional del Patronat de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils i la col·laboració de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament, se celebrarà del 13 al 16 d'abril al Pavelló Municipal d'Esports de Cambrils.

Aquest any el D.O. WORLD DANCESPORT arriba carregat de grans competicions TOP mundials. Dissabte a la tarda se celebrarà el WDSF Campionat d'Europa Adults Latino, la competició més important de Llatins que es realitza a Europa. Entre dissabte i diumenge es disputaran el Super Grand Prix Profesional Latin i Standard, que se celebra a Espanya aquest any per primera vegada i reunirà els millors ballarins del món.

També podrem veure damunt la pista de ball la 6a Edició de la Copa d'Europa de Clubs que en edicions anteriors va tenir una gran acollida i que enguany reunirà 16 equips participants dels quls 5 són espanyols. Aquesta competició es disputarà divendres 14 d'abril a la tarda.

La XI ediciió del festival tancarà amb el Campionat d'Europa de Seleccions Nacionals del que podrem gaudir diumenge dia 16 a la tarda.

Les competicions es desenvoluparan als dos pavellons paral·lelament, el dijous dia 13 d'abril en sessió de tarda i la resta de dies en sessions de matí i tarda. Com cada any, s'enregistraran fins a 6 programes de televisió de 55 minuts de durada cadascun d'ells, que seran emsos per diferents canals de televisió.

Tot i que encara no estan tancades les inscripcions, l'organització preveu una participació de més de 2.600 esportistes de 41 països diferents; gairebé 1.2000 parelles, 16 equips i 8 seleccions que seran avaluats per 40 jutges provinents de tot el món.

Dissabte i diumenge gaudirem també del XI Open Nacional DO World Dancesport 2017 puntuable pel ranking nacional en les modalitats de standard i llatins i amb tots els grups d'edat.

Una altra de les competicions que també repeteix en aquesta edició és l'Open Down Llatins i Standard, amb ballarins amb Síndrome de Down i que ens mostra el costawt més solidari del ball esportiu.

Amb una mitjana de 1.500 assistents de públic per dia, en total aquest esdeveniment esportiu mou al voltant d'uns 8.000 visitants. El D.O. World Dancesport és en aquests moments una de les millors competicions de Ball Esportiu del món i així ho demostra la confiança que la World Dance Sport Federation (WDSF) ha dipositat un cop més en aquest esdeveniment per tal que Cambrils es converteixi per quart any consecutiu en la seu d'aquesta competició.

Una altra novetat televisiva és la retransmissió del D.O. World Dancesport en streaming a Teleldeporte de RTVE i a la mateixa pàgina web del festival: www.doworldancesport.info, pel que es podrà seguir el festival en directe des de qualsevol part del món.

El D.O. World Dancesport és un esdeveniment organitzat i produït per Publiolimpia, SLU gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils.

Les entrades es podran comprar a les taquilles a l'entrada del pavelló d'esports (Majors de 12 anys: 10 euros, jubilats: 5 euros i nens mensor de 12 anys: gratis).

El D.O. World Dancesport és un dels esdeveniments esportius de major envergadura i importància que se celebra al municipi i atreu a milers de persones entre participants, jutges i públic que cotnribueixen a la dinamització del municipi tant a nivell econòmic, com a la difusió de la marca Cambrils tant a nivell nacional com a internacional.

També cal agrair la col·laboració de les diferents entitats com la FEBD (Federació Espanyola de Ball Esportiu) i la World Dance Sport Federation, així com la col·laboració dels diferents sponsors i patrocinadors que fan que aquest esdeveniment sigui possible un any més.

Podeu consultar els horaris al dossier de premsa.

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet