Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Els balls esportius tornen a Cambrils per Setmana Santa amb més força que mai

Els balls esportius tornen a Cambrils per Setmana Santa amb més força que mai

El campionat IBERICA DANCESPORT, que se celebrarà del 29 de mçar a l'1 d'abril, compta amb més de 30 competicions internacionals de primer nivell, com el WDSF WORLD OPEN STANDARD, WDSF WORLD OPEN LATIN, el ABRAHAM MARTÍNEZ WDSF OPEN YOUTH LATIN i el ABRAHAM MARTÍNEZ WDSF OPEN JUNIOR2 LATIN
Data de publicació: 21/03/2018
Temàtica: Destacat, Turisme

Tornen els vestits de colors i lluentons, tornen els jocs de llums, torna la música encisadora, torna el ritme i l’elegància del ballarins de Ball Esportiu a Cambrils amb el I IBERICA DANCESPORT. La competició de Balls Esportius a Cambrils els dies de Setmana Santa tindrà continuïtat gràcies a l’empresa Anada Events i la seva aposta per implementar i millorar el campionat, ja que per primer cop a la historia, un país acollirà tres competicions Open internacional a la vegada, com passarà a Cambrils del 29 de març a l’1 d’abril de 2018.

L’esdeveniment començarà dijous dia 29 de març amb un Sopar-Show al que participaran les parelles Top mundials en una exhibició privada per als participants i patrocinadors. Aquest esdeveniments és una de les novetats d’aquesta nova etapa de balls esportius a Cambrils i estarà patrocinat per l’empresa Abraham Martínez, una de les encarregades de vestir a una gran part de les ballarines.

Les parelles que participaran en aquest show son les millors a nivells mundial com: Marius-Andrei Balan i Khrystina Moshenska d’Alemanya, Armen Tsaturyan i Svetlana Gudyno de Rússia, Edgar Marcos i Alina Nowak de Polònia, Guillem Pascual i Rosa Carné d’Espanya, Winson Tam i Anastasio Novikova de Canadà, Artur Balandin i Ana Salita d’Alemanya, Adrian Olmo i Yana Olina d’Espanya, Marc Jimenez i Valeria Urymahova d’Espanya i Jordi Fabregas i Maria Pomar també d’Espanya. Tot i que encara no estan tancades les inscripcions, l'organització preveu una participació de més de 2.000 esportistes de 25 països diferents; 1000 parelles que seran avaluats per 42 jutges provinents de tot el món.

Entre les competicions Top Internacionals podrem gaudir del WDSF WORLD OPEN LATIN ABRAHAM MARTÍNEZ WDSF OPEN JUNIOR2 LATIN el dissabte dia 31 i del WDSF WORLD OPEN STANDARD i el ABRAHAM MARTÍNEZ WDSF OPEN YOUTH LATIN el diumenge dia 1 d’abril. Entre les competicions a destacar, val la pena esmentar l'INTERNATIONAL OPEN CARIBBEAN DANCES de balls caribenys, que sense dubte aportaran un nota diferent i de color al campionat i se celebrarà el divendres

El D.O. WORLD DANCESPORT és un esdeveniment organitzat i produït per Anada Events gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils. Les entrades es podran comprar a les taquilles a l'entrada del pavelló d'esports (Majors de 12 anys 15€, Jubilats 7€ i nens menors de 12 anys gratis).

El I IBERICA DANCESPORT és un dels esdeveniments esportius de major envergadura i importància que se celebra en el municipi i atreu a milers de persones entre participants, jutges i públic que contribueixen a la dinamització del municipi tant a nivell econòmic, com a la difusió de la marca "Cambrils" tant a nivell nacional com a internacional.

També cal agrair la col·laboració de les diferents entitats com la FEBD (Federació Espanyola de Ball Esportiu) i la World Dance Sport Federation, així com la col·laboració dels diferents sponsors i patrocinadors que fan que aquest esdeveniment sigui possible un any més.

PROGRAMA:

30 de març de 2018

- WDSF OPEN SENIOR 2 LATIN - WDSF OPEN SENIOR 4 STD.

RISING STAR LATIN
OPEN JUVENIL 1 (6 BAILES)
OPEN JUVENIL 2 (8 BAILES)
OPEN JUNIOR 1 (10 BAILES)
INTERNATIONAL OPEN CARIBBEAN DANCES
DANCE SHOW FESTIVAL
I TROFEO IBERICA DANCESPORT (C,B,A)
BAILES CARIBEÑOS FEBD

31 de març de 2018

-WDSF WORLD OPEN LATIN

ABRAHAM MARTÍNEZ WDSF OPEN JUNIOR 2 LATIN
WDSF OPEN YOUTH STD.
WDSF OPEN UNDER 21 STD.
WDSF OPEN SENIOR 1 STD.
WDSF OPEN SENIOR 2 STD.
WDSF OPEN SENIOR 3 STD.
OPEN PROFESSIONAL STD.
RISING STAR STANDARD
OPEN JUNIOR 1 STANDARD
OPEN JUVENIL 1 STANDARD
OPEN JUVENIL 2 LATIN
I TROFEO IBERICA DANCESPORT (Territoriales y F)
COMPETICIÓN HIP HOP FEBD
DANZA COREOGRÁFICA FEBD

1 d’abril de 2018

-WDSF WORLD OPEN STD.

ABRAHAM MARTÍNEZ WDSF OPEN YOUTH LATIN
WDSF OPEN JUNIOR 2 STD.
WDSF OPEN UNDER 21 LATIN
WDSF OPEN SENIOR 1 LATIN
WDSF OPEN SENIOR 3 LATIN
OPEN PROFESSIONAL LATIN
OPEN JUNIOR 1 LATIN
OPEN JUVENIL 1 LATIN
OPEN JUVENIL 2 STANDARD
TROFEO CIUTAT DE CAMBRILS (Territoriales, C y B)

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet