Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / El Punt del Voluntariat de Cambrils organitza un nou curs d’iniciació al voluntariat

El Punt del Voluntariat de Cambrils organitza un nou curs d’iniciació al voluntariat

La formació, totalment gratuïta, s’impartirà els dies 27 i 8 d’octubre al Centre Cívic Les Basses. Les persones interessades s’hi poden inscriure fins el dia 20 d’octubre.
Data de publicació: 11/10/2017
Temàtica: Destacat

El Punt de Voluntariat de Cambrils i La Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) impartiran un nou Curs d’Iniciació al Voluntariat al Centre Cívic les Basses de Cambrils els propers dies 27 i 28 d’octubre.

Aquesta formació, totalment gratuïta, està promoguda pel Punt de Voluntariat de Cambrils amb el suport del Departament d’Acció Cívica i Voluntariat de la Generalitat de Catalunya. L’horari del curs serà divendres 27 de 16 a 20 hores i dissabte 28 de 10 a 14 hores i de 15 a 19 hores. Les inscripcions estaran obertes fins el dia 20 d’octubre. El formulari es pot descarregar des d’aquest enllaç.

L’objectiu del curs és apropar la tasca voluntària a la ciutadania i generar un espai per a què les persones assistents comparteixin les seves experiències i inquietuds. Les persones assistents aprendran el significat, el paper i el valor del voluntariat, coneixeran els elements bàsics que defineixen la persona i l’acció voluntària i obtindran informació i recursos pràctics per a orientar-se a l’hora d’escollir l’entitat on fer el voluntariat. Podeu consultar el programa complet de les sessions formatives aquí. El curs serà impartit per la sociòloga i tècnica del Punt del Voluntariat de Cambrils, Maria Escoda.

Ara fa un any que es va fer el primer Curs d’Iniciació al Voluntariat a Cambrils i va ser tot un èxit. Les persones assistents van reconèixer que participar d’aquests espais els motivava a continuar amb la tasca voluntària perquè veien que el que feien estava ajudant a transformar la societat. Tenint la bona acollida de la darrera edició, l’Ajuntament de Cambrils ha decidit tornar a subvencionar aquesta formació i així facilitar l’accés a totes les persones que hagin iniciat el voluntariat o que tinguin interès per incorporar-se com a voluntaris en una entitat.

Més informació:

Cristina Rodríguez, tècnica de la FCVS tarragona@voluntaris.cat / 877 05 06 13

Maria Escoda, tècnica del Punt de Voluntariat de Cambrils mescoda@cambrils.cat

Comparteix
arxivat sota:
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet