Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / El Projecte Andrea ensenyarà primers auxilis bàsics al passeig Marítim de Cambrils el dia Mundial de la Salut

El Projecte Andrea ensenyarà primers auxilis bàsics al passeig Marítim de Cambrils el dia Mundial de la Salut

La jornada està organitzada per l’Àrea de Salut Pública de l’Ajuntament de Cambrils. L’activitat es portarà a terme aquest divendres, 7 d’abril, de 10 del matí a 7 de la tarda.
Data de publicació: 04/04/2017
Temàtica: Destacat, Salut

L’Àrea de Salut Pública ha organitzat una activitat de la mà del Projecte Andrea coincidint amb el Dia Mundial de la Salut. L’organització oferirà gratuïtament a la ciutadania de Cambrils la possibilitat d'aprendre els primers auxilis bàsics tant per a adults/es com per a edats pediàtriques, a més de mostrar com utilitzar un desfibril·lador.

La jornada es desenvoluparà durant tot el dia, de les 10 del matí fins a les 7 de la tarda, al Passeig Marítim de Cambrils, entre el Pla de les Serenes i el Club Nàutic, on s’instal·larà una carpa per informar i atendre a totes les persones interessades.

S'habilitaran dos espais ben diferenciats com a zona de tallers, un en què els/les ciutadans/es que així ho desitgin podran aprendre, de mans dels/les instructors/es i formadors/es voluntaris del Projecte Andrea, les tècniques de reanimació cardiopulmonar així com la posició lateral de seguretat.

En una altra zona delimitada, els/les participants podran aprendre a realitzar tècniques de reanimació en nens/es petits/es (lactants), nens/es (menors de 8 anys) i el taller de reanimació amb ús i maneig d'un desfibril·lador. També s’inclourà un petit espai a manera de taller de dibuix per als/les més petits/es.

Tota la zona de tallers i accés a "l’espai del PROJECTE ANDREA", estarà delimitada per tanques i tot el voluntariat anirà identificat amb les seves samarretes, jaquetes i carnets identificatius.

El Projecte Andrea també participa enguany al programa de programa de tallers per les escoles i instituts per fomentar la salut i la igualtat. La jornada de divendres s’emmarca en les Jornades per la igualtat de gènere i salut que se celebren des de l’1 de març fins el 8 d’abril.

Comparteix
arxivat sota:
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet