Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / El bus urbà farà quatre viatges al cementiri el Dia de Tot Sants

El bus urbà farà quatre viatges al cementiri el Dia de Tot Sants

És la primera vegada que es posa en marxa aquest servei especial. Hi haurà tres expedicions d’anada i tornada al matí i una a la tarda.
Data de publicació: 30/10/2017
Temàtica: Destacat, Mobilitat

L’Ajuntament de Cambrils posarà en marxa un servei especial d’autobús el dimecres dia 1 de novembre que per primera vegada connectarà el nucli urbà i el cementiri amb motiu del Dia de Tot Sants. Aquest bus especial farà quatre expedicions d’anada i quatre tornada, tres al matí i una a la tarda.

Les expedicions sortiran del Casal a les 9:30, 10:30, 11:30 i 15:30 hores i arribaran al cementiri 17 minuts més tard amb parades a l’Estació de Bus, Jaume I, Creu de la Missió, Passeig Albert i Carles Roig. Les expedicions de tornada es faran quasi una hora i quart després de les arribades, a les 11, les 12, les 13 i les 17 hores; el recorregut passarà per les parades Carles Roig, Passeig Albert, Casal, Estació de Bus i Jaume I i acabarà a Creu de la Missió.

Podeu consultar els horaris a aquesta pàgina web www.aparcam.cat, on també hi trobareu els horaris d’hivern de les línies regulars del bus urbà, vigents des del 12 de setembre, i els canvis d’horaris i recorregut a conseqüència de les obres d’enderroc del pont de la N-340.

 

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet