Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Dos usuaris del bus urbà de Cambrils guanyen els premis de la campanya “Viatja i guanya”

Dos usuaris del bus urbà de Cambrils guanyen els premis de la campanya “Viatja i guanya”

La iniciativa s’ha portat a terme per tercer any consecutiu, impulsada per Aparcam i la Unió de Botiguers amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils. L’objectiu és promocionar el transport públic com a alternativa sostenible i segura per fer els desplaçaments.
Data de publicació: 17/01/2018
Temàtica: Destacat, Mobilitat

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el president de la Unió de Botiguers, Enrique Arce, van lliurar ahir els premis de la campanya “Viatja i guanya” a dos usuaris del bus urbà. El primer premi va quedar desert i es va repartir el seu import entre els dos segons premis. Els dos guanyadors, un usuari de la línia 2 i una usuària de la línia 1, van rebre un xec regal de 50 euros cadascun, que podran bescanviar als establiments associats a la Unió de Botiguers.

La campanya es va portar a terme entre els dies 18 i 23 de setembre en el marc de la Setmana Sostenible i Segura. Els conductors van ser els encarregats de lliurar les butlletes als passatgers. La iniciativa, que es posa en marxa per tercer any consecutiu, ha estat impulsada per Aparcam i la Unió de Botiguers amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils.

L’objectiu de la campanya és que l’usuari trobi en el transport públic una alternativa sostenible i segura i que pugui comprovar que, amb el transport públic es guanya temps i tranquil·litat a l’hora de fer els desplaçaments. Per altra banda, la campanya pretén que els usuaris puguin comprovar que el transport urbà apropa serveis i equipaments de necessitat diària.

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet