Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Cambrils rep la visita de periodistes russos per recomanar el territori entre el seu públic

Cambrils rep la visita de periodistes russos per recomanar el territori entre el seu públic

Enguany Cambrils ha rebut més de vint viatges professionals ja que es veuen com una fórmula idònia de promocionar i donar a conèixer els atractius de la zona
Data de publicació: 24/09/2015
Temàtica: Destacat, Turisme

L’Agència Catalana de Turisme de la mà del Centre de Promoció Turística de Catalunya ha organitzat aquesta setmana una visita de periodistes russos, de Kazakhastan i d’Azerbajdzjan, a la Costa Daurada.

El grup format per vuit periodistes de premsa escrita i quatre de televisions, han tingut l’oportunitat de fer una visita al Port de Cambrils, conèixer les tradicions lligades a la pesca i la pagesia, i fer una visita a la Cooperativa Agrícola.

El Patronat de Turisme de Cambrils col·labora permanentment amb l’Agència Catalana i amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona en acollir aquest tipus de visites, principalment adreçades a professionals agents de viatges tour operadors o periodistes com ha estat aquest cas.

Abril, maig, juny, setembre i octubre són els mesos en els que principalment es concentren aquests fam i presstrips que són la millor forma de promocionar i donar a conèixer els atractius turístics de Cambrils, directament sobre el terreny. Els grups s’acostumen a organitzar per productes: esportius, familiars, gastronòmics o culturals; i per nacionalitats. En el que portem d’any el Patronat ha rebut més de vint viatges de familiarització a Cambrils.

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet