Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Cambrils i Salou es promocionen juntament amb PortAventura a la fira turística més important de Brussel·les

Cambrils i Salou es promocionen juntament amb PortAventura a la fira turística més important de Brussel·les

Ahir va finalitzar aquesta acció al ‘Salon des Vacances’
Data de publicació: 10/02/2015
Temàtica: Destacat, Turisme

Salon des Vacances

La Costa Daurada es promociona aquests dies al Salon des Vacances de Brussel·les, la fira turística més important de Bèlgica, dirigida tant a professionals com al client final, i que ha tingut una gran afluència de públic en general.  La presència per part de Salou i Cambrils en aquesta fira és ja històrica amb una trajectòria de més de deu anys al país per tal de buscar una fidelització del mercat belga. En aquesta acció, Salou i Cambrils es promocionen conjuntament amb Portaventura, dins de l’estand de TurEspaña i acompanyats dels empresaris de la zona, principalment del sector campista; els quals s’han desplaçat també a la fira (Cambrils Park i Sangulí i Associació Càmpings Costa Daurada).

La importància i singularitat d'aquest mercat és que viatja amb estades llargues, el perfil de visitant és molt familiar i també turista sènior. Aquest passat  2014 el turisme belga ha representat per a Salou, durant la temporada abril a octubre i segons dades de l’Observatori Turístic, un 1,9 % del 45,6% de turisme estranger a va arribar a Salou durant 2014.

El mercat belga és un mercat petit però molt interessant, com ho confirma l’elevada despesa mitjana diària. També és amant de la naturalesa, la qualitat i bellesa de les platges, el bon clima, la gastronomia i els esports (cicloturisme i futbol). Per tant, l’oferta dels municipis de Salou i Cambrils encaixen de ple en el producte que el turisme belga demanda: les magnifiques platges, els serveis dels càmpings i els bons restaurants.

Bèlgica és el país d’Europa amb més creixement com a destí Espanya. Al 2014 han arribat 2,2 milions de turistes belgues i això ha suposat un increment del 16,4%. Espanya, per als belgues, ha estat per darrere Turquia la segona destinació a visitar però la inestabilitat política que pateixen fan que la previsió per aquest any que entra ens situï en primer lloc al mercat belga.

Comparteix
arxivat sota:
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet