Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Cambrils amplia les zones d’estacionament regulat durant les vacances de Setmana Santa

Cambrils amplia les zones d’estacionament regulat durant les vacances de Setmana Santa

S’activaran o canviaran d’horari les mateixes zones blaves i taronges que l’any passat del 24 de març al 2 d’abril. L’objectiu de la mesura és augmentar la rotació de vehicles en les àrees de major intensitat.
Data de publicació: 23/03/2018
Temàtica: Destacat

Les zones blaves i taronges de Cambrils situades a les zones amb més intensitat de trànsit durant la Setmana Santa s’activaran o canviaran d’horari del 24 de març al 2 d’abril. L’objectiu és augmentar la rotació dels vehicles aparcats en les àrees de major intensitat i oferir més disponibilitat de places al llarg del dia.

Com cada any, durant les vacances de Setmana Santa augmenta la necessitat d’aparcament i els serveis relacionats a causa de l’increment de desplaçaments i els canvis dels comportaments de mobilitat.

Per aquest motiu, cal activar les zones regulades en algunes àrees, on es quintuplica la demanda de places, que seran les mateixes que l’any passat. A més, Cambrils compta amb vuit àrees d’aparcament gratuït properes a les zones generadores de mobilitat.

Zones regulades que canvien d’horari

Les zones del port que ja estaven obertes i passen a estar actives de dilluns a diumenge de 10 a 13 h i de 17 a 20 h són: Països Catalans, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastián Elcano, Ramón Llull, Rb. Jaume I, pl. Aragó, Barques.

Zones regulades que s’activen

Les zones que s’activen per Setmana Santa de dilluns a diumenge de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores són: Horta de Sta. Maria (zona taronja), Pg. St. Joan Baptista de la Salle, Parc del Pescador, c. Galceran Marquet, Rambla del Regueral (sud) i Av. Diputació (zona blava tocant a Salou, incloent c. Camí Mas d'en Gran i c. Camí de Mas Clariana).

Podeu ampliar la informació de les zones regulades al web d’APARCAM: www.aparcam.cat

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet