Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Cambrils acull per 4rt any consecutiu el IX D.O. WORLD DANCE SPORT de Balls Esportius

Cambrils acull per 4rt any consecutiu el IX D.O. WORLD DANCE SPORT de Balls Esportius

El campionat de Balls Esportius se celebrarà en el Pavelló Municipal d'Esports de Cambrils. El campionat acollirà també la celebració del Open Down de Balls Standard i Llatins, així com la IV Copa d'Europa de Clubs, i dos Campionats d'Europa
Data de publicació: 23/03/2015
Temàtica: Alcaldia, Destacat, Esports, Turisme

Cambrils torna a ser la seu dels Balls Esportius aquesta Setmana Santa acollint la Novena edició del D.O. WORLD DANCESPORT 2015, sota el patrocini institucional del Patronat Municipal de Turisme de l'Ajuntament de Cambrils i amb la col·laboració de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament. Del 2 al 5 d'abril, Cambrils es prepara per acollir aquesta nova edició de D.O. WORLD DANCESPORT de Balls Esportius.

El Pavelló Municipal d'Esports de Cambrils, serà la seu de les competicions que començaran el dijous dia 2 d'abril, en sessió de matí i tarda i es perllongaran fins al diumenge dia 5 d'abril. Es realitzaran continuadament competicions paral·lelament als dos pavellons. Com cada any, s'enregistraran fins a 6 programes de televisió de 55 minuts de durada cadascun d'ells i que seran emesos per 27 canals de televisió de 24 països diferents.

L'Alcadesa de Cambrils, Sra. Mercé Dalmau, recordava aquest matí en roda de premsa que: "...el seguiment televisiu a nivell internacional és molt gran i ens ajuda a projectar-nos a altres països no només coma destinació de sol i platja si no també com a destinació esportiva..".

L'organització preveu una participació de més de 2.000 esportistes de 31 països diferents; unes 800 parelles i més de 20 equips que seran avaluats per 55 jutges provinents de 24 països diferents.

Amb una mitjana de 1.500 assistents de públic per dia, en total aquest esdeveniment esportiu mou al voltant d'uns 8.000 visitants. El D.O. WORLD DANCESPORT és en aquests moments una de les millors competicions de Ball Esportiu del món i així ho demostra la confiança que la World Dance Sport Federation (WDSF) ha dipositat un cop més en aquest esdeveniment per tal que Cambrils es converteixi per quart any consecutiu en la seu d'aquesta competició.

El Regidor de Turisme, Sr. Xavier Martí, ha compartit que "..els balls esportius a Cambrils aporten el 23% de la ocupació de la setmana santa". També podrem veure damunt la pista de ball la 4ª Edició de la COPA DE EUROPA DE CLUBS,

que en edicions anteriors va tenir una gran acollida i que podrem veure dijous 2 i divendres 3 d'abril.

Entre les competicions de més rellevància gaudirem del WDSF EUROPEAN CHAMPIONSHIP  STANDARD y YOUTH LATIN que tindran lloc dissabte i diumenge.

Segons declaracions del Sr. Antoni Mas, gerent de la empresa organitzadora, Publiolimpia: "...mai cap seu de ball esportiu havia acollit dos campionats d'Europa en les mateixes dates...".

Una altre de les competicions més esperades i entranyables és Open DOWN Llatins i Standard, Síndrome de Down, que es celebrarà el diumenge 5 d'abril, segons les dades facilitades per l'Associació de la Síndrome de Down de Tarragona i que reunirà a més de 12 parelles.

Una de les novetats d'aquesta edició serà la música de las finals i semifinals del WDSF INTERNATIONAL OPEN STANDARD, que per primera vegada a la història del Ball Esportiu, els ballarins ho faran amb música de grans clàssics del cinema, música seleccionada per Dancesport DJ Melnikov de Russia.

El D.O. WORLD DANCESPORT és un esdeveniment organitzat i produït per Publiolimpia, SLU gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils.

Les entrades es podran comprar a les taquilles a l'entrada del pavelló d'esports (Majors de 12 anys 10€, Jubilats 5€ i nens menors de 12 anys gratis).

El D.O. WORLD DANCESPORT és un dels esdeveniments esportius de major envergadura i importància que se celebra en el municipi i atreu a milers de persones entre participants, jutges i públic que contribueixen a la dinamització del municipi tant a nivell econòmic, com a la difusió de la marca "Cambrils" tant a nivell nacional com a internacional.

També cal agrair la col·laboració de les diferents entitats com la FEBD (Federació Espanyola de Ball Esportiu), la ACEB (Associació de Clubs Espanyols de Ball) i la World Dance Sport Federation, així com la col·laboració dels diferents sponsors i patrocinadors que fan que aquest esdeveniment sigui possible un any més.

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet