Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
El port de Cambrils
El far vermell
Torre del Port de Cambrils
Esteu aquí: Inici / Cambrils / Ajuntament / Comunicació / Arriba la 8a edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada a Cambrils

Arriba la 8a edició de la Fira Marítima de la Costa Daurada a Cambrils

La Fira Marítima té enguany un dia més i se celebrarà de dijous 14 a diumenge 17 de maig
Data de publicació: 06/05/2015
Temàtica: Destacat, Esports, Turisme

El Club Nàutic Cambrils va presentar ahir al migdia la 8a Fira Marítima de la Costa Daurada. La vuitena edició creix en espai i en dies i espera ser un any més una porta al món de la nàutica, tant per gaudir d’ella amb una embarcació, pescant o amb esports nàutics.

El saló social va ser l’espai on es va presentar la Fira. La primera en prendre la paraula va ser Carme Cros, regidora de Promoció de l’Ajuntament de Cambrils, que va assegurar la importància que té pel municipi que l’Ajuntament doni el seu suport econòmic i institucional a la Fira Marítima, sabent del motor econòmic que representa i que beneficia a Cambrils.

Cros explicava com el Club Nàutic Cambrils ha sabut obrir-se a la població. Prova n’és l’augment de nens i nenes que té cada any l’Escola de Vela.

La Fira Marítima té enguany un dia més. S’amplia per petició dels mateixos empresaris, que volen que dijous sigui una jornada encarada als professionals.

Joaquim Oliva, president del Club, assegurava que la Fira és una porta per als empresaris nàutics i per a totes aquelles persones que volen gaudir de la mar. A més, la Fira enguany guanya en qualitat, ja que es celebra la 1a Trobada d’embarcacions Tradicionals de Catalunya, un esdeveniment sobre el qual va parlar Gerard Martí, membre de l’Arjau, que va fer incís en l’esforç que ha fet el Club Nàutic Cambrils per fer possible que vinguin totes les embarcacions previstes.

Mercè Dalmau, alcaldessa de Cambrils, assegurava que el Club compta amb l’espai i l’equipament idoni per celebrar la Fira, una aposta a mig i llarg termini de l’Administració ja que Cambrils és destinació turística però també esportiva i amb la Fira es demostra que tothom pot beneficiar-se de l’esport al mar.

Joaquim Oliva va parlar també del moment positiu que viu la nàutica, amb un creixement del 15% en matriculacions a Catalunya en el que portem d’any. Oliva espera que la Fira sigui el lloc on molta gent es decideixi a comprar una embarcació i faci el pas. També va destacar l’esforç que s’ha fet en publicitat per fer arribar a tothom la Fira. I és que assegura que és l’espai on conflueixen tots els elements per fer gran la nàutica.

Comparteix
Ajuntament de Cambrils
Plaça de l'Ajuntament 4, 43850 Cambrils (Tarragona)
Tel. 977 794 579

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet