Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils

Gener

Festa de l'aniversari i Premis als Superlectors
Superlectors 2016

Enguany s'ha celebrat el 20è aniversari de la biblioteca i com a la resta d'aniversaris també s'han donat els premis als Superlectors de l'any anterior. El dia 20 de gener de 2017 a les 18 hores va començar l'acte de celebració d'aquests 20 anys d'obertura de la biblioteca.

L'acte iniciat amb uns breus parlaments de l'alcaldessa de Cambrils Camí Mendoza i del regidor de Cultura Lluís Abella, recordant la història de la biblioteca. I tot seguit, es van donar els Premis als Superlectors. Aquests són un reconeixement a aquelles persones que durant el darrer any han fet més ús del servei de préstec i que, a més, tenen bons hàbits lectors.

Els premiats han estat:

  • Infantil: Alba Paulí Cavedo
  • Juvenil: Antonio Carmona Coronado
  • Adult: Joan Rodríguez Flaqué
  • Entitats: Escola la Bòbila de Cambrils

 

Aquest any també s'han premiat el primer i darrer carnet fet a la biblioteca. El primer carnet va ser per: Pere Espasa Treig i, el darrer, per Christian Nwankwo.

 

A la celebració també hi va haver un espectacle infantil amb el contacontes Moi que va explicar el clàssic Sopa de pedres i la bufada de pastís amb la participació de la coral Les veus del Casal que va cantar "l'aniversari feliç".

 

 Comparteix
Biblioteca Pública Municipal de Cambrils C/ Alfons I el Cast, 2 43850 Cambrils Telf. 977 363 495

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet