Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils

Abril

Exposició de fotografies

1997-2017: 20 anys amb tu

 

Les escales de la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils s’han convertit aquest mes d’abril en una exposició de fotografies diverses activitats realitzades durant els seus 20 anys d’història. A les parets de la pujada fins a la primera planta s’hi poden veure des d’hores del conte fins a visites escolars passant per clubs de lectura o visites literàries.

Aquest 2017 la Biblioteca celebra el seu 20è aniversari i amb aquest motiu han preparat una sèrie de celebracions que es podran seguir des del web de la biblioteca. Per això, el passat 27 de març, a la tertúlia al voltant de l’obra de Maria Aurèlia Capmany que va comptar amb la col·laboració d’Espais escrits, es va estrenar un roller amb el logo de l’aniversari.

El recull fotogràfic “1997-2017: 20 anys amb tu!” està limitat per l’espai però la Biblioteca vol interactuar amb els seus usuaris, que són els que fan que la biblioteca sigui un equipament viu. Amb aquest objectiu, ha proposat als usuaris que comparteixin fotos, anècdotes, carnets antics o curiositats i les facin arribar fins el 30 de novembre en paper a la mateixa biblioteca (caixa dipositada al taulell de préstec), per correu a l’adreça bib.cambrils@altanet.org o a través del twitter amb el hashtag #20BPMCambrils i esmentant @bibliocambrils. El mes de desembre la Biblioteca publicarà al seu canal de YouTube un recopilatori amb totes les imatges compartides.

La vigília de sant Jordi a més obsequiaran a tots els visitants amb un imant de nevera que conté informació de l’horari.

Comparteix
Biblioteca Pública Municipal de Cambrils C/ Alfons I el Cast, 2 43850 Cambrils Telf. 977 363 495

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet