Ajuntament de Cambrils
Ajuntament de Cambrils
Cambrils recorda al Cardenal Vidal i Barraquer
Cambrils recorda al Cardenal Vidal i Barraquer
Esteu aquí: Inici / Any Cardenal Vidal i Barraquer / Programa d'actes / Programa d'actes Any Cardenal Vidal i Barraquer

Programa d'actes Any Cardenal Vidal i Barraquer

El diumenge 29 d'abril, a les 19:00 hores, concert a l’Església de Sant Joan Baptista de Reus. L'Eschola Cantorum de la Selva del Camp interpretarà l'obra EL CARDENAL PROSCRIT, de Mn. Muntanyola i Mn. Miserachs.

El dijous 3 de maig, a les 20:00 hores, a l'església de Sant Agustí de Tarragona, presentació del llibre VIDAL I BARRAQUER, CARDENAL DE LA PAU de Mn. Muntanyola. La presentació anirà a càrrec de Mn. Manuel M. Fuentes Gasó, canonge i director de l’Arxiu Històric Arxidiocesà de Tarragona mentre que l’acte serà conduït pel Sr. Carles Baches, president dels Gogistes Tarragonins.

Organitza: Gogistes Tarragonins.

El dimarts 15 de maig, a les 20:30 hores al Centre Cultural de Cambrils, presentació de la reedició del llibre de Mn. Muntanyola VIDAL I BARRAQUER, CARDENAL DE LA PAU. L'acte anirà a càrrec de Mn. Armand Puig Tarrech, Rector de l'Ateneu Universitari Sant Pacià. També intervindrà llegint unes paraules de l'editor d' Edicions  de l'Abadia de Montserrat, Pare Josep Massot, l'exconseller de la Generalitat de Catalunya Joan M. Pujals.

Organitza: Comissió Any Cardenal Vidal i Barraquer

El diumenge 27 de maig, a les 18:00 hores, a l'església de Sant Joan de Reus, presentació de la reedició del llibre de Mn. Muntanyola VIDAL I BARRAQUER, CARDENAL DE LA PAU. L'acte anirà a càrrec del Sr. Joan M. Pujals Vallvé, exconseller de la Generalitat de Catalunya.

El dijous 30 d'agost, al Museu Molí de les Tres Eres de Cambrils, inauguració de l'exposició temporal VERDAGUER SEGRESTAT. L’exposició abraça el període que va de la Segona República a l’inici de la Transició (1931-1977) i presenta com el poeta va ser instrumentalitzat pel franquisme. El govern de Franco, des del primer moment, va presentar Verdaguer com un geni de la nació española, just en el mateix període que Vidal i Barraquer more a l’exil. Es podrà visitar fins el dia 4 de novembre.

El dijous 13 de setembre, a l'Ermita de la Mare de Déu del Camí de Cambrils, Missa commemorativa de la defunció del Cardenal.

El divendres 5 d'octubre, a la parròquia de Santa Maria de Cambrils, Missa commemorativa del bateig del Cardenal. Presideix Sr. Arquebisbe.

El dimecres 10 d'octubre. a les 17:30 hores, a la sala d'actes del Casal d'Avis de Cambrils, conferència inaugural de l'Aula de la gent gran a càrrec del Dr. Francesc Vidal-Barraquer Mayol, titulada VIDAL I BARRAQUER, LA FAMÍLIA I EL POBLE.

El divendres 19 d'octubre, a la sala Àgora de l'Ajuntament de Cambrils, inauguració de l'exposició VIDAL I BARRAQUER, DIÀLEG I COHERÈNCIA.

EL dilluns 21 de gener de 2019, a la Catedral de Tarragona, homenatge diocesà al Cardenal Vidal i Barraquer.

Comparteix
Contacteu amb la Comissió Any Cardenal Vidal i Barraquer: anycardenal2018@cambrils.org

Conforme amb:
HTML 5 | CSS 3.0
W3C WAI-AA

Projecte desenvolupat per SEMIC Internet